AVK-303
HOESELT

Tongersesteenweg 50 bus 3, 3730 HOESELT

Modern penthouse met twee terrassen te koop

Modern penthouse met twee terrassen te koop.

VERKOCHT
Info aanvraag

LIGGING

Het penthouse is gelegen in de moderne Residentie Palladium en is gesitueerd in Hoeselt op de hoek van de Tongersesteenweg met de Europalaan.  Het appartement biedt hiermee een zeer goede ligging vlakbij de dorpskern waar u terecht kan bij de lokale winkels, supermarkten, restaurants en scholen, een busstop bevindt zich recht tegenover de residentie. Bovendien liggen de autosnelweg E313, het centrum van Bilzen en Tongeren op steenworp afstand.

BESCHRIJVING

In residentie Palladium te Hoeselt bevindt zich dit appartement op de tweede verdieping. Zowel met de trap als met de lift is het appartement te bereiken. De architectuur wordt gekenmerkt door zeer karaktervolle witte gevels en een moderne uitstraling met grote ramen dat voor veel natuurlijk lichtinval zorgt. Aan de achterkant van het gebouw is een overdekte autostaanplaats en afgesloten fietsenberging.  De residentie zelf beschikt in zijn totaliteit over slechts 3 appartementen waardoor u hier zeker ook de nodige rust kan terugvinden!

We betreden het appartement via de inkomhal waar we onmiddellijk in de ruime leefruimte met moderne open keuken terechtkomen. Achter de open keuken bevindt zich de berging.   De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval, zowel aan de voor- als achterkant van het appartement.  Via de nachthal komen we terecht in de twee slaapkamers, de gastentoilet en de badkamer.  De badkamer beschikt over een dubbele lavabo en een ruime inloopdouche.  

Met ruime terrassen aan zowel de voor- als achterkant van het appartement, heeft u op een gezellige zomeravond de keuze tussen de koele schaduw of de warme ondergaande zon! 

Heeft u interesse in dit moderne penthouse? Neem dan zeker contact met ons op voor een bezichtiging.

Financiële info
Aankoop excl. kosten339 000 euro
Raming registratierechten (eerste en enige woning 20 340 euro
Raming ereloon notaris en aktekosten4 222 euro
Totale aankoopprijs363 562 euro
Kadastraal inkomen1 069 euro
Hoofdkenmerken
Bouwjaar2012
BebouwingOpen
Gewestplanorigineel gewestplan St-Truiden - Tongeren
Energiescore145 kWh/m2/jaar
Certificaatnummer73032-G-2010_1580/EP02527/A001/D01/SD004
E-peil73
Basis K.I.1 069 euro
Centrale VerwarmingAardgas
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunningVergund
Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied
HandhavingGeen
VoorkooprechtGeen
VerkavelingvergunningGeen
WatertoetsEffectief overstromingsgevoelig
Oppervlaktes
Bruikbare vloeroppervlakte123 m2
Terras 112 m2
Terras 233 m2
Inplanting
Kadastrale gegevens
Kadastrale afdeling1ste Hoeselt
Kadastrale sectieF
Perceelnummer119/P P0004
Hallo, vul hieronder je gegevens in om een vriend te informeren over het pand

Verzenden
Disclaimer:

Opgegeven maten zijn indicatief. Vermelde gegevens hebben enkel informatieve waarde, er kunnen geen rechten worden aan ontleend en deze kunnen nimmer worden aangemerkt als een aanbod. Enkel de eigenaar heeft bevoegdheid tot contracteren. Daar er gestreefd wordt naar juistheid en volledigheid, kan het vastgoedkantoor AV-VASTGOED niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, nalatigheden en onvolledigheden.