AV Vastgoed - Uw vertrouwenspartner in vastgoed - tel. +32 (0)89 23 50 55

Over AV Vastgoed

SYNERGIE bij de verkoop van uw vastgoed

Aan- en verkoop

Het kopen of verkopen van een huis is een belangrijke beslissing. Zowel op persoonlijk als financieel vlak verandert er veel. Een nieuwe omgeving, een hypotheek, de inrichting van een nieuw thuis. Daarbij is een correcte begeleiding op een eerlijke, betrouwbare en vakkundige manier niet alleen wenselijk maar ook essentieel. 

AV-VASTGOED, uw vertrouwenspartner in vastgoed, verzekert u deze werkwijze waarbij een “full service” dienstverlening op de eerste plaats staat. Wij begeleiden u door het ganse proces van aankoop of verkoop en dat van dag 1 tot het verlijden van de notariële akte. 

Bovendien dragen wij zorg voor de aanlevering van de nodige attesten zoals : Energie Prestatie Certificaat (EPC), Elektriciteitskeuringen, etc,…

 

Advies en diensten

Wij bieden u, naast onze kerntaken, ook nog een aantal aanvullende diensten aan: projectbegeleiding - regularisatie bij bouwovertredingen - opleveringsrapporten -  financieel  advies - verhuur - etc,…  

Wilt u meer weten over AV-VASTGOED, neem dan gerust contact met ons, wij maken dan geheel vrijblijvend een afspraak met u. 

 

Vastgoedbeheer: syndicus - rentmeesterschap

AV-VASTGOED legt zich ook toe op professioneel beheer en vastgoedmanagement zo-wel van  woningen als van bedrijfsmatig onroerend goed. 

Daar waar de syndicus de vereniging van mede-eigenaars vertegenwoordigt en belast is met het specifieke beheer van de gemeenschappelijke delen van de mede-eigendom, is de rentmeester verantwoordelijk voor het beheer en het optimaal rendement van privatieve eigendommen en kavels.

Het specifieke mandaat en het takenpakket op zowel administratief, financieel als technisch gebied worden in onderling overleg vastgelegd en kunnen dan ook van situatie tot situatie verschillen.

 

 

Disclaimer:

Opgegeven maten zijn indicatief. Vermelde gegevens hebben enkel informatieve waarde, er kunnen geen rechten worden aan ontleend en deze kunnen nimmer worden aangemerkt als een aanbod. Enkel de eigenaar heeft bevoegdheid tot contracteren. Daar er gestreefd wordt naar juistheid en volledigheid, kan het vastgoedkantoor AV-VASTGOED niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, nalatigheden en onvolledigheden.