AVK-355
LANAKEN - Rekem

Leon Hermanslaan 28 bus 2, 3621 LANAKEN

Appartement te koop op uitzonderlijke locatie

Nieuwbouwappartement te koop op uitzonderlijke locatie met tuin te Oud-Rekem

€ 349.000
Info aanvraag

LIGGING

Dit nieuwbouwappartement vinden we terug in de mooiste gemeente van Vlaanderen: het gezellige Oud - Rekem. Oud - Rekem staat bekend om de pittoreske dorpskern met talrijke historische gebouwen en niet te vergeten de cafés en restaurants.  Het oude centrum grenst bovendien aan het kanaal de Zuidwillemsvaart, ideaal voor waterliefhebbers, wandelingen en fietstochten.  Oud - Rekem is zeer centraal gelegen tussen Lanaken, Maasmechelen, Genk, Tongeren en bevindt zich slechts op enkele minuten met de auto van de bourgondische winkelstad Maastricht.

Het gebouw vinden we terug in het prachtige boomrijke park van domein Reckheim waar we zeer weining verkeer aantreffen: perfect voor degene die houden van de rustige, groene pareltjes van de streek.

 

BESCHRIJVING

Dit nieuwbouw appartement is gelegen in een appartementsblok met slechts 5 appartementen.  Het appartement beschikt aan de achterzijde over een zeer ruim gedeeltelijk overdekt terras met afgesloten privé tuin dat een zicht biedt op de achterliggende velden.   Aan de voorzijde vinden we bovendien een tweede terras terug met aangrenzend een kleine tuin dat omheind is door middel van een haag.   We betreden het appartment via de inkomhal waar we het gastentoilet aantreffen.  Vervolgens komen we in de ruime living met aangrenzend eetplaats en open keuken.  De grote schuiframen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval met een prachtig zicht op beide tuinen.  De open keuken met keukeneiland is voorzien van alle hedendaagse comforten en grenst de berging pal aan de keuken.  Via de nachthal bereiken we dan twee ruime slaapkamers en is de badkamer met inloopdouche centraal gelegen tussen beide kamers.  Het boomrijke park bevindt zich op slechts enkele meters verder.   

Bij het appartement hoort ook nog een parkeerplaats en berging in de kelderverdieping.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit uitzonderlijke appartement op prachtige locatie? Contacteer ons gerust per mail of telefonisch voor meer informatie of een bezoek aan dit appartement.

Financiële info
Aankoop excl. kosten349 000 euro
BTW 21%: constructie + grond 73 290 euro
Raming ereloon notaris en aktekosten4 592 euro
Totale aankoopprijs426 882 euro
Kadastraal inkomen
Hoofdkenmerken
Bouwjaar2018
BebouwingOpen
Gewestplanorigineel gewestplan Limburgs Maasland
E-peilE83
EPC kengetal149 kWh/m²/jaar
Uniek Code73042-G-2009/250-10295/B003.D01.SD003
Basis K.I.
Centrale VerwarmingAardgas
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunningVergund
Stedenbouwkundige bestemmingAgrarisch gebied - gebied voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut
HandhavingGeen
VoorkooprechtGeen
VerkavelingvergunningVerkaveling
WatertoetsMogelijk overstromingsgevoelig gebied
Oppervlaktes
Perceelgrootte537 m²
Bruikbare vloeroppervlakte115 m²
Tuin en terrassen408 m²
Beschermd volume
Hallo, vul hieronder je gegevens in om een vriend te informeren over het pand

Verzenden
Disclaimer:

Opgegeven maten zijn indicatief. Vermelde gegevens hebben enkel informatieve waarde, er kunnen geen rechten worden aan ontleend en deze kunnen nimmer worden aangemerkt als een aanbod. Enkel de eigenaar heeft bevoegdheid tot contracteren. Daar er gestreefd wordt naar juistheid en volledigheid, kan het vastgoedkantoor AV-VASTGOED niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, nalatigheden en onvolledigheden.